[ zondag 20 september 2009 ]

 
niet van klark kentHeb vandaag de Dam tot Dam gelopen; ik zat er vanaf het eerste moment heerlijk in, heb een voor mijn doen prima tijd gelopen en ben de rest van de dag rozig geweest!

Ik heb flink doorgelopen, en niet in de laatste plaats vanwege de tracklist op m'n iPod. Ik had een selectie gemaakt van nummers waar ik als dj de beste herinneringen aan had.

Dus Trapped van Colonel Abrams, Disco Volante van Ida Engberg en vooral Bulldog Beats van Moonbootica, want op deze mega-ontdekking ging een paar maanden geleden de hele dansvloer uit zijn plaat (hiero, nummer 95).

Eén nummer van de playlist heb ik nog niet getest, maar die gaat het - mits goed getimed - vast goed doen: O Superman van Laurie Anderson in de remix van Booka Shade.

Herinnert u zich het origineel nog nog nog? Je zult begrijpen dat dat monotone geluidje perfect is om op te lopen. En dan met die nieuwe beat!

Als 13-jarige vond ik het een irritant, maar ook fascinerend lied. Toen -ie uit de Top 40 was heb ik de single in de aanbieding gekocht en die zal nog wel ergens liggen. Ik wist niet dat er een video van was, maar die kwam ik browsend voor dit stukje tegen.

Die staat hieronder, en hier staat de remix (bovenste). Binnenkort in de disco!


Hans [22:23]

0 reactie(s)