[ zaterdag 23 oktober 2010 ]

 
hey ringoTerwijl ik dit tik, zit ik met een hoofdtelefoon op enorm mee te swingen. Het is gewoon onmogelijk om stil te zitten.

Ik luister naar Enjoy Music van Reboot in een dubversie van mijn nieuwe favoriete dj. Riva Starr is een Italiaan die in Londen woont en in de nacht van donderdag op vrijdag tijdens het Amsterdam Dance Event draaide.

Maar zo heb ik 'm niet leren kennen; het is de afgelopen weken meerdere keren gebeurd dat ik een fantastisch nummer hoorde en als ik het dan checkte, bleek het een mix van Riva Starr.

Wat blijkt, het Engelse tijdschrift IDJ heeft 'm al op de voorpagina gezet en nu zie ik net dat hij de Defected in the House Miami 2010 heeft gedaan.

hey ringoEn daar staat het nummer op dat ik nu beluister. Zet je speakers ff hard en vertel me dan dat deze Riva Starr dub niet swingt als een tierelier. Het doet me denken aan al die leuke RoXY en iT-house uit de nineties.

Reboot - Enjoy Music (Riva Starr dub)
(unmixed versie, dus de eerste 30 seconden zijn dead beats)

Een ander nummer, Splendido, heeft dan weer een onwijze jaren tachtig discogroove (and a video to match!). Heel knap hoe hij die belegen muziek weer fris laat klinken.En hoe was hij op ADE? Ik zou het niet weten. Zijn set was 's ochtends tussen 3 en 5 en voor een doordeweekse dag is dat echt teveel gevraagd. Gelukkig staat hieronder een complete dj-set en nu ga ik Defected in the House Miami 2010 (recensie) bestellen.Kijk hier voor de setlist met o.a. The Doors!

Hans [20:34]

4 reactie(s)